Euro Globtrade, trgovina s kmetijskimi stroji, d.o.o., Voklo 49, 4208 Šenčur, Slovenija

Einböck Pneumaticstar PRO

Česalo Einböck Pneumaticstar PRO

Za kakovostno krmo s travinja in dobre pridelke je osnovni pogoj nega travne ruše. Zaradi krtin zmanjšana zatravljenost je ravno tako problematična kot zaraščanje z mahom. Prazna mesta v travni ruši takoj zapolnijo problematični pleveli. S pravočasnim dosejevanjem lahko to učinkovito preprečimo. Podjetje Einböck nudi različna orodja za ta opravila, od klasičnih travniških česalnikov do strojev za dosejevanje in sejalnic za neposredno vsejavanje. Zadnje univerzalno orodje, ki so ga razvili, je Pneumaticstar PRO.

 

 

Česalo Einbock Aerostar

Česalo Einböck Aerostar

Za izpolnitev zahteve po letnem obveznem ukrepu brez kemične aplikacije z uporabo česala Einbock Aerostar.

Pri pridelavi na prostem je za zatiranje plevelov potrebno upoštevati Pravilnik o integrirani pridelavi poljščin, v katerem je navedeno, da je za izpolnjevanje njegovih zahtev obvezen vsaj en ukrep brez kemične aplikacije letno. Za izpolnjevanje te zahteve odlično izbiro predstavlja tudi uporaba česal, kakršno je tudi česalo Aerostar proizvajalca Einbock iz Avstrije. 

Odlično kakovost in izjemno dobre dosežke uporabe česala Aerostar so potrdile tudi strokovne ocene letošnjega mednarodnega ocenjevanja kmetijske mehanizacije, ki je potekalo na sejmu AGRA v Gornji Radgoni. V znak najvišje kakovosti nam je mednarodna komisija za omenjeno česalo podelila zlato medaljo.

   

MX model U Kakovost za ugodnejšo ceno

Nov model serije U je oblikovan za kmetovalce, ki potrebujejo visoko zmogljivi nakladalnik, ki hkrati ponuja visoko raven učinkovitosti, udobja in varnosti. Nov model U so oblikovali na podlagi dosedanjih izkušenj, ki so jih pridobili v podjetju MX in upoštevajo vse možne rešitve, pomembne za hitro in dobro opravljeno delo; še posebej pa je serija namenjena kmetovalcem, ki se pri svojem delu srečujejo z osnovnimi delovnimi potrebami - vse to za ugodnejšo ceno!

 
   

Inovacija podjetja MX - mešalna krmilna zajemalna žlica

Odjemalno mešalna krmilna zajemalna žlica omogoča živinorejcu krmljenje živali brez vmesnih del: direktno iz silosa v korito!

Za živinorejce obojestranski način izmeta pomeni znatno izboljšavo pri opravljanju vsakodnevnega dela.

 

 

 

   

Vroča ponudba


Pasica

Kontakt


Pasica